Hem
 
Produkter
 
Våra tjänster
 
Legotillverkning
 
Exempel
 
Om oss
 
Kontakt
 
Följ våra nyheter
 

 

Några exempel på våra kunders dagliga arbete

Styckegodskran i skopdrift. Ett fordon som utför två arbeten - grävning och transport av massorna. Delar av denna kran är designad och testad med hjälp av vår Datalogger, SM1, och vår kunskap runt utvärdering av mätvärden.
Swingotilt®, Rototilt, Tiltrotator etc... Kärt barn har många namn, men faktum är att detta hydrauliska verktyg för grävare och hjullastare är mer regel än undantag idag på de flesta arbetsplatser och anläggningsprojekt i Skandinavien. Utrustad med manöverbox, kablage och anslutningar från Infield Instrument.
Timmerkran i arbete. En Jonsered separat lyftkran designad med hjälp av vår Datalogger, SM1, och våra utvärderings-tjänster av mätdata avseende materialutmattning. Kranen är också utrustad med Jonsered CE-box - en LMI (Load Moment Indicator) - designad, programmerad och byggd av oss.
Vår vardag inbegriper många glada miner. Mätjobb i krävande miljö, syftande till att garantera hållf. och vibrationståligheten hos de tuffaste aktörerna i skogen...
Infield utvecklade applikationen "PumpSelector " som hjälper Sunfabs återförsäljare och kunder att hitta de hydrauliska komponenter som fungerar tillsammans med befintlig utrustning. Vår långa erfarenhet av mobil hydraulik och miljö underlättade utvecklingsarbetet avsevärt. .